Bed and Breakfast Het Oude Dorp
ontspannend verblijf in kustplaats Katwijk 

Het Oude Dorp

Het pand aan de Wassenaarseweg 49 is met een bouwjaar uit 1904 een van de oudste nog bestaande gebouwen in Katwijk aan den Rijn. Oorspronkelijk dienst gedaan als tuinderswoning met bollenschuur door de familie Van Delft.  Medio jaren 90 is het tuindersbedrijf geheel gestopt. 

In 2013 hebben Kees en Laura het pand binnen de familie overgenomen en zijn ze gestart met een grote verbouwing om het pand een nieuwe functie te geven, volledig tegemoet komend aan de huidige eisen des tijds. Aan de voorkant is een appartement gesitueerd dat permanent verhuurd is. In het achtergedeelte is de bed and breakfast gevestigd. De toegangsdeur van de Bed and Breakfast zit aan de Jan van der Perkstraat.

De eigenaren Kees van Delft en Laura van der Hulst wonen zelf op steenworpafstand (Jan van der Perkstraat 14).

De bed and breakfast is gevestigd in het oude centrum van Katwijk aan den Rijn dat onderdeel is van de kustgemeente Katwijk. Katwijk ligt tussen Leiden, Oegstgeest, Wassenaar en Noordwijk in. Op nog geen kilometer van het uitgestrekte natuurgebied Berkheide-Meijendel.

Centraal gelegen voor uitstapjes naar steden als Leiden, Delft, Den Haag, Haarlem en Amsterdam. Ook voor bezoek aan o.a. Duinrell, Soldaat van Oranje, Corpus, Naturalis, Space Expo, musea Leiden enzovoort.