Bed and Breakfast - Pension Het Oude Dorp
ontspannend verblijf in kustplaats Katwijk 

Het Oude Dorp

Het historische pand aan de Wassenaarseweg 49 is met een bouwjaar uit 1904 een van de oudste nog bewaarde gebouwen in Katwijk aan den Rijn. Oorspronkelijk gebouwd en dienstgedaan als tuinderswoning met bollenschuur door de familie Van Delft.  Medio jaren 90 is het tuindersbedrijf geheel gestopt. 

foto 1905


In 2013 hebben Kees en Laura het pand binnen de familie overgenomen en zijn ze gestart met een grote verbouwing om de bollenschuur een nieuwe functie te geven, volledig tegemoet komend aan de huidige eisen des tijds. Aan de voorkant is een appartement gesitueerd dat permanent verhuurd is. In het achtergedeelte is de bed and breakfast gevestigd. De voordeur van de Bed and Breakfast zit aan de Jan van der Perkstraat (Wassenaarseweg 49A)

Kees van Delft en Laura van der Hulst wonen zelf op steenworp afstand (Jan van der Perkstraat 14).

De bed and breakfast is gevestigd in het oude centrum van Katwijk aan den Rijn dat centraal ligt in kustgemeente Katwijk. Katwijk grenst aan Leiden, Oegstgeest, Wassenaar en Noordwijk. Op nog geen kilometer afstand ligt het uitgestrekte natuurgebied Berkheide-Meijendel.

Centraal gelegen voor uitstapjes naar steden als Leiden, Delft, Den Haag, Haarlem en Amsterdam. Ook voor bezoek aan o.a. Duinrell, Soldaat van Oranje, Corpus, Naturalis, Space Expo, musea Leiden enzovoort.