P1010641 (2)
picture-2600 (6)
P1000058
picture-2600 (8)
picture-2600 (7)
picture-2600 (9)
picture-2600 (4)

Huiskamer

Via de eigen voordeur van de B&B-Pension kom je in de hal die grenst aan de huiskamer. In de hal is een gemakkelijke trap naar de kamers boven. De huiskamer is het centrale deel van de B&B-Pension. Hier kunnen de gasten 's morgens ontbijten. In de huiskamer is tevens een zithoek en een leestafel. Ook is hier een kast met informatie, route kaarten en diverse boeken over de omgeving. De huiskamer heeft twee openslaande deuren naar het grote zonnige terras op het zuiden.


In de huiskamer wordt 's morgens een heerlijk ontbijtbuffet klaar gezet. U kunt ontbijten tussen 8.30 en 10.00 uur. Wilt u eerder ontbijten dan horen we dat graag. Het ontbijt is in de kamerprijs inbegrepen. In de huiskamer staat een koffiezetapparaat en waterkoker die gasten vrij kunnen gebruiken. Ook is er voor gasten een gezamenlijke koelkast en magnetron aanwezig. Zowel in de huiskamer als in de kamers is gratis Wifi.

Terras en Tuin aan het water

Het algemene grote en brede terras op het zuiden is geheel bestemd voor de B&B-Pension. Via het terras kom je in de beneden tuin die grenst aan doorgaand water. Deze tuin is ook voor algemeen gebruik. Hier kan men heerlijk vertoeven, zowel in de zon als in de schaduw van de bomen.

Vijf ruime kamers

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook hebben alle kamers een pvc vloer. Op de kamers is tevens kabel TV en gratis WIFI


Kamer 1


Zowel kamer 1 als kamer 2 zijn gesitueerd in een geheel verbouwde schuur uit 1984. De kamer heeft twee boxspring bedden met een gezamenlijke toplaag. De kamer wordt verwarmd door vloerverwarming. De kamer heeft openslaande ramen naar het terras. De deur naar het terras is in de kleine hal naast de kamer.


Kamer 2


Deze kamer is op de eerste verdieping van de geheel verbouwde stuur uit 1984. Dit is gelijk de grootste kamer. De kamer heeft drie boxspring bedden met ook weer een gezamenlijke toplaag en is te boeken als twee- en driepersoonskamer. En in overleg zelfs als 4 persoonskamer. De kamer wordt ook de strandkamer genoemd door de bijzondere strandhuisjes. Grote ramen naar de zonnige tuin.


Kamer 3


Dit is de kleinste kamer maar misschien wel de mooiste. Voor één of twee personen te boeken. Totale oppervlakte inclusief badkamer toch nog 20 m2. Ook hier twee boxspring bedden (geen gezamenlijke toplaag). Prachtig uitzicht op de tuin, de historische molen De Geregtigheid en de monumentale watertoren.


Kamer 4


Grote tweepersoons kamer. Gelijk aan kamer 3 heeft deze ook een prachtig uitzicht over de tuin en het water. Ook in deze kamer staan twee losse boxspringsbedden. Deze bedden zijn iets langer dan de bedden in de andere kamers. Een extra bed bijplaatsen is eventueel mogelijk.


Kamer 5


Deze kamer heeft prachtige stolpramen uit de jaren 50 van de vorige eeuw. De enige kamer aan de koelere noordkant. Een grote kamer die ook voor drie personen te boeken is. Standaard drie boxspringsbedden waarvan twee met gezamenlijke toplaag. Verder een groot openslaand raam in de ruime badkamer

Parkeren

De bed and breakfast heeft 3 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast kunt u rondom de B&B gratis parkeren. Hier is voldoende ruimte.

Fietsen

De B&B-Pension heeft naast de eigen ingang een fietsenstalling. Indien gewenst kunnen fietsen ook binnen gezet worden. Zelf beschikken we over een aantal fietsen met versnellingen. Tegen een kleine vergoeding kunt u die huren. Elektrische fietsen kunt u huren bij de lokale fietsenmaker die slechts 300 meter verwijderd is van de bed and breakfast.

Facebook Profile Widget